Tiede

Wiki Priyanka Vohra Rannvijay Singhin Vaimo, avioliitto, lapset, ikä Facebook

Wiki Priyanka Vohra Wiki
Rannvijay Singh on kuuluisa ja suosittu nimi Intian televisio-ja elokuvateollisuudessa. Hän on ammatiltaan menestynyt VJ ja näyttelijä. Komea komistus on saavuttanut paljon suosiota TV-ohjelmillaan ja hänet on listattu maan sydänten polttajien joukkoon. Rannvijay Singhin häät järjestettiin vuonna 2014 ja uutinen levisi kuin tuli, koska mitään ei paljastettu ja ihmiset saivat tietää vain sosiaalisen median kautta. Tämä uutinen on särkenyt tuhansien tyttöjen sydämet maassa ja kaikki ovat uteliaita tietämään suositun VJ: n elämänkumppanista. Rannvijay Singh Vaimo nimi on Priyanka vohra . Hänen ensimmäinen katseensa paljastui, kun Rannvijay julkaisi avioliittokuviaan nettiin. Nainen on viehättävä ulkonäkö ja pari näyttää upealta yhdessä. Sen jälkeen hänet on bongattu monta kertaa miehensä kanssa erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa. Hän on hyvin sopeutunut miehensä kiireiseen aikatauluun. Rannvijay on ladannut sosiaalisen median tililleen useita kuvia hänestä ja hänen naisrakkaudestaan. Jos haluat tietää enemmän kauniista naisesta, Lue (wiki) Priyanka Vohran elämäkerta.

wiki Priyanka vohra wiki on näyttelijä ja VJ: n puoliso Rannvijay Singh. Kuuluisa MTV roadies-juontajavaimo on lontoolainen nainen ja Rannvijay Singhin romanssi Priyank vohran kanssa on ollut uutisissa jo jonkin aikaa. Kaksikko avioitui vuonna 2014. Tämä elämäkerta kattaa Rannvijay Singh Tyttöystävä (Wiki)Priyanka Vohra bio data, joka nyt on hänen vaimonsa ja monia muita näkökohtia heidän suhteensa. Vaikka vähän tiedetään abou t Wiki Priyanka vohra henkilökohtainen elämä, koska hän ei ole paljon julkkis kuin nyt, Priyanka rakkauselämä Rannvijay Singh on melko kuuluisa. Niin paljon mainetta hän on saanut olla vaimo Rannvijay Singh, hän sai suurempia suosionosoituksia hänen kauneus ja yksinkertaisuus. Nähdä, kuinka rakastettava hän on, selvittää uusimmat kuvat Priyanka Vohra kuvia ja myös etsiä Rannvijay Singh Vaimo kuvia hänen kanssaan.

Top 10 kuva kuva Wiki Priyanka Vohra ja Rannvijay Singh uusin kuva, Valokuvat, Kuva

Wiki Priyanka Vohra ja Rannvijay Singh rakastavat elämää
Wiki Priyanka Vohra nousi parrasvaloihin, kun hän meni naimisiin Intian seksikkäimmän miehen VJ: n ja näyttelijän kanssa. Priyanka Vohra aviomies nimi on Rannvijay Singh. Ei ole uutisia tai tietoja aiemmasta Priyanka vohra poikaystävä. wiki Priyanka Vohra Lontoo on kaupunki, jossa hän suoritti koulutuksensa. Priyanka vohran ja Rannvijayn rakkaustarina pidettiin hyvin salamyhkäisenä. Rannvijay ja Priyanka Vohra olivat ystäviä ja tapailivat toisiaan ennen kuin päättivät solmia solmun. VJ-tähti onnistui säilyttämään suhteen ja vuoden 2014 puolivälissä pari meni naimisiin. Wiki Priyanka Vohra avioliitto pidettiin 10. huhtikuuta 2014. Avioliittouutinen oli vain rajattujen ihmisten tiedossa, ja sitä pidettiin kaikessa rauhassa. Vasta muutama päivä häiden jälkeen Rannvijay julkaisi tapahtumasta sosiaalisen median tilillään kuvia, jotka levisivät kuin tuli. Heillä on rakastettava ja voimakas side, joka on kasvanut vuosien aikana, kun he seurustelivat ja tämä avioliitto on vahvistanut sitä täysin.

Wiki Priyanka Vohra on bongattu Rannvijayn rinnalla monissa tilaisuuksissa heidän avioliittonsa jälkeen. Roudareiden ankkuri on julkaissut häämatkaltaan ja viimeisimmältä Japanin-matkaltaan kuvia, joista käy ilmi, kuinka rakastunut pari oikeasti on. Wiki Priyanka vohra on ollut koko tämän ajan Lontoossa ja nyt avioliittonsa jälkeen hän on asettunut Intiaan. Sopeutuminen tähän uuteen ympäristöön on ollut hänelle tehtävä, mutta hän on hyvin mukavasti saavuttanut sen miehelleen.

Wiki Priyanka Vohra Wiki, Ikä, Perhe
Vaikka Rannvijay Singh Vaimo Priyanka Vohra elämäkerta ei ole paljon puhua hänen uransa, mutta siellä on paljon enemmän hänestä, että meidän täytyy keskustella. Hänen rakas ystävänsä Rannvijay Singh vaimon nimi on Priyanka Vohra, ja Priyanka Vohran syntymäpaikka on vain Intia. Wiki Priyanka Vohra education ja hänen nuoruusvuotensa päättyivät kuitenkin Lontoossa, Isossa-Britanniassa.

Vaikka wiki Priyanka Vohran perhetaustasta puhutaan vähemmän, Priyanka Vohran aviomies Rannvijay Singhin perhe näkyy hyvin televisiossa. Priyanka Vohran veljekset nähtiin kuitenkin melkoisesti hänen häidensä aikana. Itse asiassa, Rannvijay Singh Vaimo wiki ei ole olemassa tällä hetkellä, koska hän ei ole liian kuuluisa alalla. Introvertti luonteensa vuoksi Priyanka Vohran syntymäajasta ei ole lähdettä, joten Rannvijay Singhin vaimon ikää ei voi tarkasti arvioida.Wiki Priyanka Vohra kansalaisuus on intialainen ja lähiaikoina, kun voimme tarkastella Priyanka Vohra wiki, tämä vahvistetaan. Yhdessä tämän, Priyanka Vohra korkeus ja yksityiskohdat Priyanka Vohra vanhemmat ovat myös tiedossa lyhyessä ajassa, jos ja kun hän päättää olla osa elokuvan veljeys.
Wiki Priyanka Vohra Henkilökohtainen Elämä
Priyanka vohra On todellakin kaunis nainen. Hänen ulkonäkönsä ja ulkonäkönsä hämmentäisivät arvailemaan, onko hän ulkomaalainen vai Intialainen. VJ: n vaimosta on netissä useita kuvia eri nettisivustoilla, mikä osoittaa, että hänessä on julkkisten piirteitä ja tyylikkyyttä. Hän on äänisen ruumiinrakenne, joka lisää hänen houkuttelevuutta. Hänen silmänsä ja hiuksensa pystyvät houkuttelemaan kenet tahansa. Historia Rannvijay Singh ja Priyanka Vohra on pari, jotka täydentävät toisiaan täysin. Hän on tosielämässä nöyrä ja rauhallinen ihminen. Hän on sopeutunut tehokkaasti tähtimiehensä kiireiseen aikatauluun.

Wiki Priyanka Vohra ja Rannvijay Singh Häät
Pari meni naimisiin vuoden 2014 puolivälissä ja Rannvijay Singh Priyanka Vohra hääpäivä on 10. huhtikuuta 2014. Vaikka monen fanitytön sydän särkyi, pari julkaisi Rannvijay Singh Priyanka Vohran hääkuvia Facebookiin ja Twitteriin muutamaa päivää myöhemmin. Hänen Lontoossa sijaitseva sweet heart, Priyanka Vohra avioliitto Rannvijay Singh nähtiin suuri tilaisuus hänen fanit ja niin, hänen avioliittovideo myöhemmin webcasted internetissä. Pariskunta näyttää yhdessä kauniilta, eikä Priyanka Vohra Rannvijay Singhin ikäeroa tunnu olevan juuri lainkaan. Priyanka Vohran henkilökohtaisten tietojen puuttumisen vuoksi tarkkaa ikäeroa kaksikon välillä ei kuitenkaan voida kertoa.

Wiki Priyanka Vohran ja Rannvijay Singhin kuherruskuukauden aikana pari julkaisi useita kuvia yhteisöpalveluiden nettisivuilla ja sai miljoonia tykkäyksiä. Nähtyään heidän kuvansa yhdessä, voitiin helposti päätellä, että Priyanka Vohra lifestyle on hienostunut. Ihmettelemme, että Rannvijay Singh vaimo on nainen, jolla on tyyliä ja arvokkuutta. Toinen samantyyppinen julkkispuoliso on Drashti Dhamin aviomies Neeraj Khemka.

Wiki Priyanka Vohra
Heidän tulevaisuudensuunnitelmansa ovat toistaiseksi varsin henkilökohtaisia. Huhujen mukaan Rannvijay Singh-vaimo oli raskaana, mutta niitä ei ole vielä vahvistettu. On käynyt ilmi, että media on hyvin innokas näkemään Priyankan raskaana, joten keskustelut Priyanka Vohran lapsista olivat uutisissa paljon ennen kuin niiden olisi pitänyt olla. Samoin median huonolle puolelle päätyi Rannvijay Singh Priyanka Vohra-avioerohuhuja, jotka ovat varmasti toistaiseksi tekaistuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.