Gadget

Viimeisin Reliance AGM 2021 päivämäärä asetettu kesäkuu 24; liittyä 5g puhelin käynnistää, 5G verkon käyttöönotto, Joybook ilmoitukset todennäköinen

Reliance AGM 2021 päivämäärä on nyt virallinen. Reliance Industries on järjestänyt 44. varsinaisen yhtiökokouksensa 24. kesäkuuta. Vaikka maan arvokkain yritys todennäköisesti julkistaa kokouksen aikana uusia yrityshankkeitaan, Reliancen odotetaan myös paljastavan tapahtumassa Googlen tukeman odotetun Jio 5G-puhelimen. Reliance voi lisäksi ilmoittaa suunnitelmistaan 5G: n käyttöönotosta yhtiökokouksessa. Huhumylly ehdottaa myös yhtiön edullisen kannettavan, jota voisi kutsua Jiobookiksi.

Reliance AGM 2021 päivämäärä, livestream tiedot
Yhtiökokous pidetään 24. kesäkuuta kello 14, Reliance Industries paljasti pörsseille osoitetussa kirjeessä. Mumbain pääkonttoria pitävä yhtiö totesi myös julkisessa tiedotteessaan, että yhtiökokous lähetetään jiomeet: n kautta kaikille Reliancen osakkeenomistajille. Se tullaan todennäköisesti myös striimaamaan käytännössä suurelle yleisölle YouTubeen.

Jio 5G-puhelimen julkaisua odotetaan
Jio 5G-puhelimen odotetaan olevan yhtiökokouksessa tapahtuvien julkistusten joukossa. Älypuhelin on ollut tekeillä jo jonkin aikaa, ja sen piti alun perin debytoida joulukuussa. Reliance Industriesin tytäryhtiö Jio sai ansioluettelon. 33,737-crore sijoitus Google sen 7,7 prosentin osuuden heinäkuussa viime vuonna. Kauppaan sisältyi suunnitelma rakentaa tulevaisuudessa Android-pohjainen käyttöjärjestelmä edullisille 4G-ja 5g-puhelimille. Käyttöjärjestelmän nimeksi odotetaan Jioosia.

Jio kumppanit SEGA tuoda Sonic the Hedgehog 2 JioFiber käyttäjille
Jio 5G-puhelimen tekniset tiedot eivät ole vielä paljastuneet. Kuitenkin, se on enimmäkseen odotetaan lähtötason laitteisto virtaviivainen Android kokemus.

Jio 5G-verkon käyttöönotosta voidaan ilmoittaa
Jio 5G-puhelimen lisäksi Reliance-yhtiökokous saattaa tässä kuussa tuoda julki jio: n suunnitelmat 5G-verkon käyttöönotosta. Reliance Industriesin puheenjohtaja Mukesh Ambani paljasti joulukuussa, että JIO 5G-palvelut alkaisivat Intiassa vuoden 2021 jälkipuoliskolla. Telco tekee yhteistyötä Qualcommin kanssa testatakseen seuraavan sukupolven verkkoa ennen sen julkista käyttöönottoa.

Miten aktivoida Jio SIM-kortti
Jio puhelimen käyttäjät saavat 300 ilmaista Puheluminuuttia, Osta 1 Hanki 1 latauksessa
JioBook käynnistää odotetaan
Yhtiökokouksen keynote voi myös olla joitakin yksityiskohtia Jio aikoo tuoda sen edullinen kannettava tietokone, joka on huhuttu kuin JioBook. Siinä väitetään olevan 4G LTE-liitettävyys ja se perustuu Android-pohjaiseen Jioosiin.

.upota-säiliö { sijainti: suhteellinen; pehmuste-pohja: 56,25%; korkeus: 0; ylivuoto :piilotettu; enimmäisleveys: 100%;}.embed-container iframe, .upota-kontti esine, .Upotus-säiliö Upotus { sijainti: absoluuttinen; yläosa: 0; vasen: 0; Leveys: 100%; Korkeus: 100%;}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.