Gadget

Viimeisin Juhi Chawlan 5g-kanne hylättiin, Delhin korkein oikeus sanoo, että juttu on jätetty julkisuudesta, läimäyttää Rs. 20 Lakh-Sakkoa

Delhin korkein oikeus on hylännyt näyttelijä Juhi Chawlan syytteen 5G-teknologian käyttöönotosta Intiassa. Oikeus totesi määräyksessään, että” näyttää siltä, että kanne on haettu julkisuutta varten ” ja on määrännyt Rs-sakon. 20 lakh.

Tuomari JR Midhan penkki tuomion ohessa sanoi, että asianomistajat (Juhi Chawla ja kaksi muuta vetoomuksen esittäjää) käyttivät oikeusprosessia väärin ja määräsivät RS: n oikeudenkäyntikuluja. 20 lakh heille.

Oikeus totesi järjestyksessään: ”näyttää siltä, että kanne on haettu julkisuutta varten. Asianomistaja Juhi Chawla jakoi sosiaalisessa mediassa linkkiä kuulemisesta, joka aiheutti häiriön kolmesti. Delhin poliisi tunnistaa henkilöt ja ryhtyy toimiin häiriöiden aiheuttajia vastaan.”

Juhi Chawla kyseenalaistettu 5G-Asian nostamisesta lähestymättä hallitusta
Oikeus oli keskiviikkona pitänyt määräyksen asiassa varattuna.

Keskiviikon kuulemistilaisuudessa hän oli esittänyt useita kysymyksiä Deepak Khoslalle, joka esiintyi asiassa asianomistaja Chalwalle. Siinä kysyttiin, oliko asianomistaja lähestynyt hallitusta minkään edustuksen kautta ennen oikeuteen tuloaan.

Oikeus oli edelleen kysynyt Khoslalta, että missä on kanneperuste tuomioistuimeen tulolle? Jos he (hallitus) tekevät päätöksen sinua vastaan, niin voit tulla, oikeus oli ehdottanut.

Radiotaajuisen säteilyn haitallisista vaikutuksista aktiivisesti tietoisuuteen pyrkinyt näyttelijä oli nostanut 31. toukokuuta oikeusjutun 5g-mobiiliteknologian käyttöönotosta Intiassa.

Hänen mukaansa 5G-teknologia altistaa ihmiset ja eläimet 10-100 kertaa nykyistä suuremmalle RF-säteilylle.

Vetoomuksen mukaan asianomistajat hakivat ”arraiduilta vastaajilta” suuntaa todistaakseen, että 5G-teknologia on turvallista ihmisille ja kaikenlaisille eläville organismeille, ja tuottaakseen RF-säteilyä koskevat tutkimuksensa tueksi.

Tiedottaja oli lisäksi sanonut, että jos sitä ei ole jo tehty, tehokasta tutkimusta tulisi tehdä myös ilman yksityisten intressien osallistumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.