Gadget

Viimeisin Juhi Chawla kuulusteltu Delhin korkeimmassa oikeudessa 5g-kysymyksen nostamisesta oikeudessa lähestymättä hallitusta

Delhin korkein oikeus kuulusteli keskiviikkona näyttelijä-ympäristönsuojelija Juhi Chawlaa siitä, että hän oli suoraan nostanut kanteen langattomien 5G-verkkojen perustamista vastaan maassa antamatta minkäänlaista edustusta hallitukselle hänen teknologiaan liittyvistä huolenaiheistaan.

Tuomari Jr Midha sanoi, että kantajien, Chawlan ja kahden muun, oli ensin lähestyttävä hallitusta oikeuksiensa puolesta, ja jos ne evätään, heidän olisi tultava oikeuteen.

Eri osapuolten perustelut kuultuaan oikeus varasi määräyksensä kanteeseen.

Näyttelijä Juhi Chawla valittaa 5G: n käyttöönotosta Intiassa ”säteilyvaikutuksen” vuoksi
Kanneperusteen mukaan langattoman 5G-teknologian suunnitelmat uhkaavat aiheuttaa vakavia, peruuttamattomia vaikutuksia ihmisiin ja pysyviä vaurioita maapallon ekosysteemeihin.

Chawlan, Veeresh Malikin ja Teena Vachanin jättämässä kanteessa sanottiin, että jos televiestintäteollisuuden suunnitelmat 5G: stä toteutuvat, yksikään ihminen, eläin, lintu, hyönteinen ja kasvi maapallolla ei pysty välttämään altistumista 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa, radiosäteilylle, joka on 10-100 kertaa suurempi kuin nykyään.

Nämä 5G-suunnitelmat uhkaavat aiheuttaa vakavia, peruuttamattomia vaikutuksia ihmisille ja pysyvää vahinkoa kaikille maapallon ekosysteemeille, hän sanoi.

Asianajajan Deepak Khoslan kautta nostetussa kanteessa haettiin viranomaisilta suuntaa, jotta he todistaisivat suurelle yleisölle, että 5G-teknologia on turvallista ihmiskunnalle, miehelle, naiselle, aikuiselle, lapselle, pikkulapselle, eläimille ja kaikenlaisille eläville organismeille, kasveille ja eläimistölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.