Tiede

Viimeisimmät 43 Prosenttia Intialaiset Käyttävät Internetiä Aktiivisesti, Maharashtra Internet-Ystävällisin Valtio: Kantar

Internet and Mobile Association of India (IAMAI) on julkaissut ICUBE 2020-raportin yhteistyössä Kantarin kanssa ja se ennustaa, että aktiivisten Internetin käyttäjien (AIU) odotetaan kasvavan Intiassa 622 miljoonasta vuonna 2020 900+ miljoonaan vuonna 2025. Tämä osoittaa, että internetin käyttöönotto kasvaa Intiassa noin 45 prosenttia seuraavien viiden vuoden aikana. Raportin mukaan noin 43 prosenttia koko Intian väestöstä käyttää Internetiä ainakin kerran kuukaudessa tällä hetkellä. Ja Maharashtrassa on suurin internetin levinneisyys, sillä 61 prosenttia väestöstä käyttää sitä.

Iamai Kantar ICUBE 2020-raportin mukaan Intian 1,43 miljardista väestöstä 622 miljoonaa ihmistä on aktiivisia Internetin käyttäjiä. Tämä tarkoittaa noin 43 prosenttia koko väestöstä koko kaupunki-ja maaseutu Intiassa. 622 miljoonasta 323 miljoonaa tulee kaupunkialueilta ja 299 miljoonaa maaseudulta. Internetin käyttöönotto on lisääntynyt maaseudulla viime vuonna enemmän kuin kaupungeissa. Urbaanissa Intiassa aktiivisten Internetin käyttäjien määrä on tiettävästi kasvanut 4 prosenttia viime vuoteen verrattuna, kun taas maaseudulla se on kasvanut 13 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Raportti tarjoaa edelleen mielenkiintoisia tilastoja, kuten koko Internetin väestöstä Intiassa 58 prosenttia on miehiä ja 42 prosenttia naisia.

Google vaatii uusia IT-sääntöjä, jotka eivät koske sen hakukonetta
Raportti osoittaa myös aktiivisen Nettiväestön valtiollisen jakautumisen. Osavaltion tasolla Maharashtrassa on eniten aktiivisia Internetin käyttäjiä, 61 prosenttia, seuraavina Goalla 60 prosenttia ja Keralalla 59 prosenttia. Chhattisgarhissa, jharkhandissa ja Biharissa on pienin Internet-väestö 29 prosentilla, 29 prosentilla ja 24 prosentilla. Kaupunkeja, joissa Internetin käyttäjät ovat aktiivisimpia, ovat raportin mukaan Delhi, Mumbai, Chennai ja Kolkata.

WhatsApp, more Said to Have Shared Compliance Details; Twitter Still have ’ t
Kaupunkialueilla aktiivisten Internetin käyttäjien miesten ja naisten suhde on tiettävästi 57:43 ja maaseudulla 58:42. ICUBE 2020-raportti väittää, että matkapuhelimet ovat olleet keskeinen tekijä Internetin kasvussa Intiassa, väittäen, että kaikki aktiiviset Internetin käyttäjät käyttävät älypuhelimia päästäkseen internetiin. Vaikka 100 prosenttia aktiivisista käyttäjistä käyttää Internetiä matkapuhelimella, 17 prosenttia käyttää sitä henkilökohtaisella tietokoneella ja 6 prosenttia käyttää muita laitteita, kuten tabletteja, suoratoistolaitteita, älykaiuttimia ja älytelevisioita. Raportin mukaan aktiivinen internetin käyttäjä viettää päivittäin noin 107 minuuttia Internetissä, ja useimmat Internetin käyttäjät selaavat viihdettä, viestintää ja sosiaalisen median toimintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.