Ylläpitäjä

Valitse paras palvelin Linux vs Windows

On paljon keskustelua web hosting maailmassa noin valita Windows-tai Linux server.Valitse paras palvelin Linux vs Windows jotkut argumentit ovat päätyneet valitsemalla yksi, joka sopii sivuston ja miten sivusto olisi esitettävä internetissä. Sitä paitsi, on olemassa monia asioita yhteistä ja harvinaista välillä Windows hosting ja Linux hosting myös molemmilla on monia etuja ja joitakin haittoja. Siksi, keskustellaan molemmat hosting tyypit ja sitten voit olla selkeä käsitys siitä, mitä valita tarjottujen palvelujen.

Valitse paras palvelin Linux vs Windows :
Linux Web Server vs. Windows Web Server
Vakaus
Unix-käyttöjärjestelmänäkin tunnetun Linuxin uskotaan olevan suorituskyvyltään hyvin vakaa. Sivusto isännöi Linux OS pystyy antamaan korkea käytettävyysaika noin 99.9%. Windows hosting on täydellinen valinta.net-tai visual basic-sivustoille. Jopa, se on ainoa käytettävissä oleva valinta, joka saa tarpeesi saavuttaa, kuten rakentaa verkkosivuilla kieliä -.ASP, NET, PHP, MSSQL, MySQL, MS Access, & Visual Basic development.

Vihje: tietenkin, mainitut tekijät ovat tärkeitä verkkosivuilla, mutta sinun täytyy etsiä tarpeitasi erityisesti, kun se tulee säilyttää järjestelmän käytettävyysaika ja web-tuki. Kuten, on selvää, että Linux hosting ei voi työskennellä mitään näistä kielistä sinun täytyy rakentaa sivuston, joten sinun täytyy mennä Windows-käyttöjärjestelmä.
Lue Myös

Windows 8.1 Piilotetut Ominaisuudet Erot Vihjeitä
Miten muokata Kansion eri värejä windows
Kustannus
Kun kyse on kustannuksista ja palvelimen omistuksesta, tässä ehdottomasti Linux-käyttöjärjestelmä on paras vaihtoehto. Se tulee erittäin kalliiksi ja sitä tarjotaan täysimittaisilla palvelin & työpöytäsovelluksilla (DNS-palvelin, FTP, Web-palvelin, tiedostopalvelin jne.), jotka tulevat ilmaiseksi käyttöjärjestelmän mukana. Windows-palvelimet ovat kalliimpia kuin Linux-palvelimet, mutta niitä tarjotaan erityisominaisuuksilla, kuten integraatiolla etusivulle ja kaikkiin muihin Microsoftin sovelluksiin.Miten valita Linux Server tai Windows Server

Vihje: molemmat hosting-palvelimet tarjoavat saman tason luotettavuutta ja suorituskykyä. Sinun täytyy etsiä niiden hintoja, joita voit vertailla hosting-palveluntarjoajasi avulla, tai voit myös tarkistaa oman käyttämällä suosittuja hosting – alustoja-GoDaddy, BigRock, Bluehost, Hostgator. Lopullinen päätös on täysin sinun voi olla se järkevämpää voit käyttää Windows-käyttöjärjestelmä vaikka sen korkeampi hinta.
helppokäyttöisyys
Kun se tulee helppokäyttöisyys, niin Windows Server on ensisijainen valinta. Vaikka prosessi hosting on lähes sama sekä Linux ja Windows web-palvelimet, sinun täytyy huolehtia valitsemalla Linux web-palvelimet FrontPage laajennukset. Periaatteessa, jos käytät FrontPage laajennukset suunnitella tai kehittää sivuston, sitten Windows-alusta on tietenkin paras valinta sinulle. Kyse ei ole siitä, etteikö Linux-käyttöjärjestelmä tukisi Windowsin kehitysohjelmia, mutta Windows-pohjainen palvelin palvelisi sitä parhaiten.

Vihje: UNIX web – palvelin tukee kaikentyyppisiä tiedostopäätteitä-cgi, .html, .htm, .pl,.php, .shtml, .xml ja muut. Mutta Windows web server antaa sinulle enemmän luotettavuutta, jos yrityksesi sivusto on rakennettu Microsoftin sovelluksiin, se tekee hosting & development process paljon helpompaa. Jopa, ei tarvitse huolehtia ylläpitää verkkosivuilla tai oppia uutta kieltä. Siksi olisi parempi sanoa, että Windows Server on selvä plus aloittelijoille.
Skaalautuvuus
Linux / UNIX – pohjainen palvelin tarjoaa enemmän yhteensopivuutta ja täyttää skaalautuvuusvaatimukset helposti verrattuna Windows Serveriin. Kun puhumme helppokäyttöisyydestä tai skaalautuvuudesta, meidän on ensin tiedettävä, että suunnitellulla verkkosivustolla on alkuvaiheessa vain muutama HTML-sivu, mutta kun se kasvaa ajan kuluessa, se vaatii skaalautuvuutta, jotta muutokset voidaan tehdä helposti tekemättä laajoja muotoilumuutoksia. Näin ollen Linux on parempi kuin Windows, Kun puhutaan tästä vaatimuksesta.

Vinkki: Linux-pohjaisen web-palvelimen ainoa haittapuoli on sen yhteensopivuus Microsoftin teknologioiden kanssa. Niin, kun tarvitset erikoistuneita sovelluksia kehittämiseen sivuston, se on parasta isäntä Windows-pohjainen web-palvelin. Kun puhutaan tulevista vaatimuksista, Linux-pohjaisella palvelimella Isännöity verkkosivusto voidaan helposti isännöidä millä tahansa muulla www-palvelimella helposti, kun taas päinvastainen ei ole niin totta.
Katso tärkeimmät erot Linux & Windows Web Serverin välillä:

Siirtyminen Windowsista Linuxiin
Monille liike-elämän organisaatioille siirtyminen Windowsista Linuxiin on järkevää ja merkityksellisempää, kun kyse on vakaudesta ja luotettavuudesta, halvemmista kustannuksista, sovelluksen lähdekoodin saatavuudesta, paremmasta turvallisuudesta ja avoimien standardien noudattamisesta. Alan asiantuntijat ehdottavat, että ennen kuin siirryt toiseen hosting-alustaan, varmista, että syyt muuttoliikkeeseen ovat hyvin suunniteltuja & business oriented.

Vihje: sinun on tehtävä perusteellinen analyysi tekijöistä, kuten kustannus-hyöty, haluat hallita sivustosi, käytettävyysaika, palvelimen suorituskyky, turvallisuus ja ohjelmistovaatimukset. Kun siirryt Windows-Linux, se on taattu säästää rahaa ja säilyttää enemmän valvontaa pitkällä aikavälillä. Tutkimusten mukaan suurin osa yhdysvaltalaisista yrityksistä pitää yleisiä käyttökustannuksia ykkösprioriteettina, ja Linux on siihen paras ratkaisu.
Bottom Line
Kaiken kaikkiaan nämä ovat joitakin kriittisiä tekijöitä, jotka ovat tärkeitä päätettäessä, mikä hosting-alusta sopii sinulle sen perusteella, mitä sovelluksia haluat sivustossasi. Monet liikemiehet ovat hämmentyneitä Linuxin hosting & Windows Hostingin erosta. Toivottavasti, tämä artikkeli auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen siitä, mikä hosting ratkaisu sopii sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.