Tiede

Uusin Vi laajentaa Wi-Fi-puhelupalvelua Applen iPhoneihin iOS 14.5-käyttöjärjestelmässä

Vi (Vodafone Idea) on laajentanut äänensä Wi-Fi-puhelupalvelun kautta Applen iPhoneihin. Telco tarjosi jo Wi-Fi-puheluita valikoiduille Android-älypuhelimille, ja nyt se on käynnistämässä ominaisuutta myös iPhoneille. Vi ilmoitti, että iPhonet käynnissä iOS14.5 pystyy käyttämään Wi-Fi-puhelupalvelua voidakseen soittaa ja vastaanottaa äänipuheluja Wi-Fi-verkossa sen sijaan, että ne käyttäisivät olemassa olevaa matkapuhelinverkkoa. Tämä ominaisuus on kätevä alueilla, joilla on huono solujen kuuluvuus. Jos käyttäjät tällaisilla alueilla on luotettava Wi-Fi-yhteys, he saavat paremman äänenlaadun ilman lisäkustannuksia.

Kuten kohti Vi, kaikki iPhonen käyttäjät, jotka ovat päivittäneet matkapuhelimet ios14.5, joka otettiin käyttöön viime viikolla, voivat käyttää älypuhelintaan soittaa puheluita Wi-Fi, jos ne ovat alueella, joka on hajanainen matkapuhelinvastaanotto, saada hyvä äänenlaatu. Ominaisuus on käytettävissä vain tietyillä alueilla. VI-sivuston mukaan palvelua tarjotaan tällä hetkellä Maharashtrassa ja Goassa, Kolkatassa, Gujaratissa, Delhissä sekä Mumbain piireissä.

Päivitys tuo myös useita yksityisyysominaisuuksia ja tuen kasvojen avaamiselle naamiota käytettäessä (jos sinulla on Apple Watch) ja sovellusten seurannan läpinäkyvyyden, jonka avulla käyttäjät voivat hallita, mitkä sovellukset saavat seurata toimintaansa muiden sovellusten ja verkkosivustojen kautta, jotta ne voivat tarjota yksilöllisiä mainoksia ja jakaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa.

Vodafone, Google Cloud-tiimi Data-analytiikkaan
Näin voit ottaa Vi WiFi soittaa iPhonella (iPhone 6s tai edellä):
Jotta ominaisuus toimisi, käyttäjillä tulisi olla toimiva Wi-Fi, tuettu luuri ja aktiivinen 4G-SIM-kortti
Päivitä iPhone OS uusimpaan versioon
Siirry kohtaan Asetukset > Puhelin > ja ota WiFi-puhelut käyttöön
Apple-puhelinten lisäksi Vi tarjoaa tällä hetkellä Wi-Fi-puhelintoiminnon OnePlus -, Oppo -, Realme -, Samsung-ja Xiaomi-älypuhelimissa.

Airtel päihittää Jion 5,89 miljoonalla uudella langattomalla tilaajalla tammikuussa
.upota-säiliö { sijainti: suhteellinen; pehmuste-pohja: 56,25%; korkeus: 0; ylivuoto :piilotettu; enimmäisleveys: 100%;}.embed-container iframe, .upota-kontti esine, .Upotus-säiliö Upotus { sijainti: absoluuttinen; yläosa: 0; vasen: 0; Leveys: 100%; Korkeus: 100%;}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.