Ylläpitäjä

Uusin Valokuvaus Bloggaaja Malleja 2016 Ilmainen

Rakkaus valokuvaus jos kyllä sitten tänään esittelemme joitakin ilmaisia Valokuvaus bloggaaja malleja. Blogger on laajalti käytetty ilmainen alusta tarjoaa Google miljoonat ihmiset käyttävät sitä se nopea, turvallinen ja helppo.

Jos haluat liikennettä tai sivuston pitäisi näyttää houkutteleva sitten täytyy valita malli, joka sopii parhaiten se sinun täytyy tietää vaatimus blogger sen pitäisi olla helppo navigoida ja SEO optimoida blogger malli varmista, että kuvat, kuvia tai kuvan pitäisi tulla hakukoneeseen tällä hetkellä.

Lue myös:

Näytä Bloggerin Viimeisin viesti Peukalokuvalla
Miten tuoda WordPress Blogger viestit (Blogspot)
Korvaa Blogger-profiilisi Google plus-ohjelmalla
Viime Post Widget Blogger
Wrock Blogger Magazine Tyyli Malli
Demo-ja latauslinkit jokaisen teeman löytyy siellä vastaavien verkkosivuilla tai jos kohtaat jokin ongelma vastaa kommenttikentässä yritämme ratkaista sen.

1.Mxfluity Valokuvaus Bloggaaja Malleja
MXfluity on ilmainen blogger malli 2 saraketta, reagoiva suunnittelu, aikakauslehti-tyylinen, oikea sivupalkki, Galleria-tyylinen, minimalistinen, yksinomainen muotoilu bloggaaja, viestit pikkukuvat, pudotusvalikosta, leivänmurut, liittyvät viestit, sivutus, hymiöitä, hymiöitä, ääretön vieritys, liittyvät viestit tukea, hyvin muotoiltu kierteitetyt kommentit ja neutraalit värit.

2. Exelencia Reagoiva Valokuvaus Bloggaaja Malleja
Exelencia on kaunis reagoiva bloggaaja malli valokuvausblogiisi. Exelencia on ominaisuuksiltaan pakattu blogger-malli. Sen ominaisuuksia ovat minimalistinen muotoilu, post thumbnail, hyvä typografia, mukautettuja web fontteja, hierarkkinen valikko, liittyvät post widget, SEO optimoitu, mainokset valmis ja sosiaalinen painike integrointi.

3.Windows 8 UI Valokuvaus bloggaaja malleja
Windows 8 UI on ilmainen blogger malli 1 sarake, reagoiva muotoilu, Galleria-tyylinen, yksinomainen muotoilu bloggaaja ja viestit pikkukuvat.Erinomainen layout blogeja noin päiväkirja, valokuvaus tai ohjelmisto.

4.SkyBlue Valokuvaus Bloggaaja Malleja
SkyBlue on ilmainen blogger-malli, jossa on 1 sarake, reagoiva muotoilu, galleriatyylinen, raikas ilme, pyöristetyt kulmat, yksinomainen muotoilu bloggaajalle, alatunnisteen sarakkeet, sosiaalinen kirjanmerkki kuvakkeet, viestit pikkukuvat, pudotusvalikosta, leivänmurut ja hyvin muotoillut kierteitetyt Kommentit.

5.BoyBurnsBlog Valokuvaus Bloggaaja Malli
Sen ominaisuudet ovat minimalistinen muotoilu,Post thumbnail, hyvä typografia, SEO ready, Ad ready, RSS ja muut sosiaaliset painikkeet, hakuruutu jne.

6. Galauness Valokuvaus Blogger Malli
Galauness on ilmainen premium blogger-malli. Se on premium ominaisuuksia, kuten minimaalinen muotoilu, Tyylikäs värimaailma, Post Thumbnail, mainokset valmiina, SEO optimoitu ja sosiaalisen median integrointi. Sen look tekee lukijoihin vaikutuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.