Gadget

Uusin Juhi Chawla tiedostot vetoomus vastaan 5g käyttöönotto Intiassa yli ”säteilyn vaikutus” huolenaiheita

Näyttelijä-ympäristöaktivisti Juhi Chawla maanantaina lähestyi Delhin Ylioikeutta langattomien 5G-verkkojen perustamista vastaan maassa nostaen esiin kysymyksiä, jotka liittyvät säteilyn vaikutuksiin kansalaisiin, eläimiin, kasvistoon ja eläimistöön.

Tuomari C Hari Shankar, jonka eteen asia tuli käsiteltäväksi, siirsi kanteen toiseen käsittelyyn 2. kesäkuuta.

Chawla sanoi, että jos televiestintäalan suunnitelmat 5G toteutuvat, kukaan ihminen, ei eläin, ei lintu, ei hyönteinen, eikä mikään kasvi maapallolla voi välttää altistumista, 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa, tasolle RF-säteilyä, jotka ovat 10x-100x kertaa suurempi kuin mitä on olemassa tänään.

Nämä 5G-suunnitelmat uhkaavat aiheuttaa vakavia, peruuttamattomia vaikutuksia ihmisille ja pysyvää vahinkoa kaikille maapallon ekosysteemeille, hän sanoi.

Asianajajan Deepak Khoslan kautta nostetussa kanteessa etsittiin viranomaisilta suuntaa, jolla voitaisiin todistaa suurelle yleisölle, että 5G-teknologia on turvallista ihmiskunnalle, miehelle, naiselle, aikuiselle, lapselle, pikkulapselle, eläimille ja kaikenlaisille eläville organismeille, kasveille ja eläimistölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.