Gadget

Uusin Jio Palauttaa Rs. 98 Prepaid Recharge Plan 1.5 GB: n päivittäisellä Suurnopeusdatalla 14 päivän ajan

Reliance Jio on ottanut RS: n uudelleen käyttöön. 98 prepaid recharge plan asiakkailleen, hieman yli vuosi sen lopettamisen jälkeen. Comeback ei tuo mitään lisäetuja ja sen sijaan on alennettu voimassaolo 14 päivää aiemmasta 28 päivää. RS. 98 Jio recharge plan tuo nopean datayhteyden sekä rajoittamattoman äänipuheluedun. Se tarjoaa myös pääsyn Jio sovelluksia, kuten JioTV, JioCinema, ja JioNews. Rs: n uudelleenkäynnistys. 98 prepaid plan tuo alas Jio recharge plan portfolion lähtöhinnan RS: stä. 129 Rs: lle. 98.

Kuten alun perin raportoitu OnlyTech, Rs. 98 Jio prepaid recharge plan on hiljaisesti käynnistetty Mumbaissa toimiva telco. Suunnitelma tuo 1,5 GB: n päivittäisen nopean datan sekä rajattomat äänipuhelut 14 päivän ajaksi. Se sisältää myös pääsyn Jio-sovelluksiin.
Jio toi RS: n. 98 prepaid lataa suunnitelma etuja, mukaan lukien 1.5 GB päivittäin nopeiden tietojen

 

Viime vuoden toukokuussa Jio lopetti RS: n. 98 prepaid suunnitelma sen portfolio ja teki Rs. 129 plan alimpana asiakkailleen. Se lopetettiin vain kuukausia sen jälkeen, kun telco oli tarkistanut Rs: n. 98 suunnitelma 300 tekstiviestit hyötyä-rinnalla nykyisten 2GB nopea tietojen allokointi, ja vapaa Jio-to-Jio puhelut — 28 päivää.

Miten aktivoida Jio SIM-kortti
Uudistettu Rs. 98 jio prepaid lataa suunnitelma on ostettavissa kautta Jio.com sivusto sekä MyJio app. Asiakkaat voivat myös ladata prepaid-numeronsa RS: llä. 98 suunnittelee saavansa uudet etunsa kolmannen osapuolen sovellusten, kuten Google Payn ja Paytm: n kautta.

Aiemmin tässä kuussa, Jio laajensi listaa lataa suunnitelmia saatavilla Jio puhelimen käyttäjille ottamalla käyttöön Rs. 39 ja Rs. 69 prepaid-sopimusta. Molemmat kantoivat 14 päivän voimassaoloa ja sisälsivät rajoittamattoman äänipuhelun. Kuitenkin Rs. 39 suunnitelma tuo 100MB tietoja päivässä, kun taas Rs. 69 plan tarjoaa 0,5 GB: n päivittäisen dataedun.

Miten aktivoida ISD on Jio aloittaa soittaa kansainvälisiä puheluita
Miten vaihtaa Jio Postpaidista Jio Prepaidiin
Jio myös äskettäin tarjottu etuja, kuten 300 minuuttia ilmainen soittaminen ja osta-one-get-one lataa tarjous sen jio Puhelin asiakkaille.

.upota-säiliö { sijainti: suhteellinen; pehmuste-pohja: 56,25%; korkeus: 0; ylivuoto :piilotettu; enimmäisleveys: 100%;}.embed-container iframe, .upota-kontti esine, .Upotus-säiliö Upotus { sijainti: absoluuttinen; yläosa: 0; vasen: 0; Leveys: 100%; Korkeus: 100%;}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.