Gadget

Uusin BSNL tarjoaa lisäaikaa 2 kuukautta, ilmainen 100 minuuttia puheaikaa COVID-19 pandemian ja Cyclone Tauptae

Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL) on ilmoittanut maksuttoman voimassaolon jatkamisen kaikille prepaid-Tilaajilleen, joiden voimassaolo päättyi 1.Huhtikuuta tai sen jälkeen. Yhtiön mukaan ilmaisia etuja tarjotaan käyttäjille, jotka ”kohtaavat vastoinkäymisiä pandemian toisen aallon ja myöhempien liikkumisrajoitusten vuoksi pandemian hallitsemiseksi”, ja myös niille, jotka ovat ”edelleen kärsineet sykloni Tauptae”. Voimassaoloajan pidentämisen lisäksi BSNL on myös ilmoittanut antavansa 100 minuuttia ilmaista puhelua kyseisille prepaid-liittymille.

BSNL on vahvistanut, että kyseinen prepaid-liittymä saa voimassaoloaikaa 31.toukokuuta asti. Tätä laajennusta tarjotaan maksutta, jotta tilaajat voivat edelleen vastaanottaa saapuvia puheluita näinä koettelevina aikoina. Tämä voimassaolon laajennus ja 100 minuuttia ilmaista soittamista tarjotaan käyttäjille, joiden voimassaolo päättyi tai sen jälkeen 1.huhtikuuta.

BSNL: n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Pravin Kumar Purwar kehotti myös tilaajia etsimään verkossa vaihtoehtoja numerojensa lataamiseen eikä luottamaan vähittäiskauppoihin.

Miten ladata mobiili Amazon App kautta UPI
”BSNL on sitoutunut palvelemaan tilaajiaan tänä vaikeana aikana ja pyydämme tilaajia” digitaaliseen ” tiliensä lataamiseen. Useita ladattavia vaihtoehtoja ovat MyBSNL-mobiilisovellus, BSNL-verkkosivusto ja muut suositut lompakkopalvelut. BSNL tilaajat voivat myös käyttää 4 prosenttia etukäteen alennus MyBSNL app lataamiseen BSNL prepaid mobiili heidän ystävänsä ja perheensä, ” hän sanoi lausunnossaan.

Kuinka ladata mobiili Paytm Phone App kautta UPI
Viime kuussa BSNL ilmoitti jatkavansa Rs-malliaan. 398 special tariff voucher (STV) unlimited prepaid plan for its subscribers. Tämän kampanjatarjouksen oli määrä päättyä 9. huhtikuuta, mutta nyt suunnitelma on nähtävillä 8.heinäkuuta asti. Se tarjoaa rajoittamattoman nopean datan ilman FUP-ylärajaa, rajoittamattoman äänipuhelut Kotona, lisensoitu palvelualue (LSA) ja kansalliset verkot, kuten MTNL-verkko Delhissä ja Mumbaissa. Se tarjoaa myös 100 tekstiviestiä päivässä ja sen voimassaoloaika on 30 päivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.