Ylläpitäjä

Tervetuloa WP teema

Tervetuloa on täysin uusi suunniteltu wordpress teema kaikkiin tarkoituksiin olemme sisällyttäneet tehokas vaihtoehto paneeli, jossa voit hallita jokaista vaihtoehtoa ja räätälöinnin sisällä teema, joka tulee reagoiva mobiiliversion tuki WooCommerce plugin.

Tervetuloa wp teema
Teema henkilökohtaisia ja liiketoiminnan täydet ominaisuudet SEO optimoida teema helposti mukautuu matkapuhelimeen ja työpöydälle tai muuhun laitteeseen. Teema paljon räätälöinnin ja liittää sosiaalisen median kuten facebook, google+, twitter, pinterest, rss, skype, Vimeo, dribbble, flickr, linkedin, youtube ja Adsense valmis se tukee kaikkia mahtava WordPress ominaisuuksia Täysin ilmainen teema toimii myös bloggaaminen.

Live Demo Lataa Ilmainen Versio Osta Nyt

SEO optimoitu työtä tahansa Plugin.
Nopea ja reagoiva teema paljon räätälöintiä
Kaikki Sosiaalisen Median Connect-Vaihtoehdot.
Yhteensopiva kaikkien selainten kanssa: IE7, IE8, IE9, Google Chrome, Firefox, Opera ja Safari kaikki uusimmat selaimet.
Se tukee kaikkia mahtavia WordPress ominaisuuksia.
Paras tahansa blogi voi teknologia, informaatio, tuote & paljon muuta.
Useita Pudotusvalikoita
Tehokas Teema Vaihtoehtoja Paneeli
Sisäänrakennettu sosiaalinen Widget sähköpostiin tilaa, Facebook tykkää, Google Plus, Twitter Seuraa
Google Adsense Valmis.
Kiinteä WordPress Tyyli

designinfoUnique & Interactive Design
Teema tulee suuri muotoilu näyttää ja tuntuu, jotka lisäävät käyttökokemusta. Reagoiva tyyli, jota käytetään laajalti mobiililaitteissa vain premium-versio on voit hallita tätä ominaisuutta muokata tausta ja otsikko kokeile eri asettelua ohjauspaneelista.

seopto
SEO optimoitu & nopea sivun nopeus
Siinä on kaikki SEO (Hakukoneoptimointi) ominaisuudet käytetään asianmukaista H1 & H2 otsikko kevyt muotoilu, mikä tarkoittaa teema kuormitus nopeasti paremman tuloksen, mutta aina muistaa sisältö on kuningas. Tue myös Google + – julkaisijan url-osoitetta Meta-ja verkkosivujen todentamisessa Googlelle ja Bingille.

sosiaalinen
Sosiaalisen Median Integrointi
Tämän teeman avulla voit helposti integroida sosiaalisen median plugin tai verkkosivuilla tulee myös sosiaalisen median seuraa painikkeita ja jaa widget count nyt saada enemmän Jaa ja haluaa tehdä sivuston luottamus.

customfunCustom toiminnot ja ominaisuudet
Teema tukea kaikki mahtava WordPress ominaisuuksia & joitakin plugin toimintoja, kuten Leipäkrumba, Sosiaalinen media, sivun navigointi, Post navigointi, muokata alatunnisteen Copyright tekstin mukaan nämä kaikki ja jotkut muut voisi olla ohjaus teema vaihtoehto paneeli.

easusetup helppo asentaa etukäteen vaihtoehto
Tehokas vaihtoehto paneeli, joka ohjaa teema toimintoja, kuten upload website logo, favicon Tuki, Custom widget ohjaus, Custom CSS muotoilu, mainosten hallinta, näyttää ja tuntuu sinusta teema.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.