Ylläpitäjä

Sijoita kuvake mukautettuihin vaihtoehtoihin

Viime aikoina WordPress tekee customizer tarpeen kaikille teema toimitettu WP hakemistoon, jos työskentelet sen kanssa, sinun täytyy haluta tietää, miten sijoittaa kuvakkeet Customizer vaihtoehtoja on joitakin muita kysymyksiä sekä lisäksi vain asettamalla kuvakkeet kuten mane puhdistus kentät ja tehdä muita muutoksia.

Mutta tänään puhumme vain siitä, miten voit tyyli customizer käyttämällä CSS ja paikka kuvakkeet customizer . Kuvakkeita et tarvitse mitään ulkoista fontti kuvakkeet koska WordPress itse on joitakin mukana kuvakkeet paketti. Voit tarkistaa kaikki dashiconit täältä ne ovat kauniita ja GPL-lisensseillä tai tarkistaa GitHubin.

Aseta kuvake muokkaimen asetuksissa
Ensimmäinen askel luoda CSS tiedoston nimi se mitä haluat kuten customizer.css ja nyt sinun tarvitsee vain CSS luokan ja ID jokaisen kentän vaihtoehto tai osio, jossa haluat sijoittaa kuvakkeet voivat olla yläpaneelissa tai osiossa käyttäjä kehittäjä työkalu tarkastella paneelin CSS luokan tai ID kuten alla kuvassa.

Tässä on näet ID #Harmonikka-paneeli-level_panel_geranal nyt sinulla on tunnus paneelin joten voit käyttää sitä css mutta yksi asia sinun pitäisi harkita käyttäessäsi kuvakkeita, jos käytit tätä ID vain sitten kuvakkeet sijoitetaan alaosioon ja paneeli automaattisesti tämän paneelin. Sinun täytyy kohta kuvake vain yleiset asetukset Luokka n yllä kuvassa toinen nuoli osoittaa sitä. Joten nyt täytät CSS näyttää tältä #harmonikkapaneeli-panel_general > h3.harmonikkaosasto-otsikko

CSS Styling
Lets alkaa muotoilu käytän ennen ja li loppuun minun css ennen kuvakkeet paikka.

li#harmonikkapaneeli-level_panel_geranaali > h3.Harmonikka-osa-otsikko: ennen {
sisältö:”\f107″;
kirjasinperhe: dashicons;
pehmuste: 3px;
}

PHP-koodit
Nyt tallenna tämä tiedosto teema hakemistoon tarvitset myös erityinen koodi toiminto.php kutsua tätä tiedostoa.

funktio THEMENAME_custom_customize_enqueue () {
wp_enqueue_style (”customizer-css”, get_stylesheet_directory_uri (). ”/CSS / customizer-css.css” );
}
add_action (”customize_controls_enqueue_scripts”, ”THEMENAME_custom_customize_enqueue”);
Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä tällä menetelmällä voit tyyli customizer millään tavalla haluat. Jos sinulla on kysyttävää tai kyselyn joko haluat tietää enemmän siitä, miten sijoittaa kuvake customizer laita kommentti ruutuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.