Tiede

Parhaat PC-Pelit alhaisilla Järjestelmävaatimuksilla

Vaikka pelaaminen on ihan kivaa, ei ole mahdollista, että kaikilla olisi käytössään kaikkein laadukkaimmat systeemit. Joskus, yksi voi olla matkoilla, tai on vanha PC ja olisi siksi vaikea tehdä päivityksen. Lisäksi, saatat olla ottaa vanhempi järjestelmä tai toissijainen kamppeet. Joka tapauksessa jokainen ansaitsee saada onnea pelaamisesta riippumatta pelijärjestelmänsä laadusta.

Tässä artikkelissa olemme koonneet listan parhaista peleistä, joita voit pelata vanhoilla, mutta vaatimattomilla vempaimillasi, kun istut mukavasti n seat pro 600-pelituolillasi. Sinun ei tarvitse omistaa huippuluokan tietokonetta seuraavien pelien suorittamiseen;

Half-life 2
Half-life 2 on yksi parhaista ensimmäisen persoonan ampujista, joka julkaistiin vuonna 2014. Pelin päähenkilö Gordon Freeman tekee niin paljon vapauttaakseen maan Combine-viholliselta maihinnousujoukoilta. Nämä kaksi jaksoa tästä pelistä, voit pelata niitä missä tahansa järjestelmässä, vaikka kuinka vanha luulet sen tuntuvan.

Soihtu, Soihtu 2
Jos olet ollut fani Diablo ja Diablo 2, niin tulet rakastamaan moderni versio Torchlight ja Torchlight 2. Tämä on peli, joka on klassinen dungeon crawlers kuin tärkeimmät pelaajat. Käyttämällä tietokonetta, sinulla on mahdollisuus kokea kirkas, värikäs grafiikka, ja co-op tilassa. Tällaisia ominaisuuksia, voit nauttia peleistä koko pelikauden

Undertale on vuonna 2015 ensi-iltansa saanut näytelmä, jossa on otettu alamaailmaan joutuvan lapsen rooli, jonka on löydettävä tiensä takaisin pinnalle. Tämä on yksi parhaista peleistä, jos otat aikaa kuunnella sen fanit lisäksi on varustettu erinomainen kirjoituksia, jotka varmistavat perinteisen RPG elementtejä kumotaan. Jos olet yksilö, joka ei välitä ottaa alhainen grafiikka niin kauan kuin saat nauttia pelistä, tässä on peli handpick.

Left for dead 2
Left for the dead 2 on online-yhteistyöpeli, joka hyväksyy yhden pelattavaksi yksinpelinä. Tässä pelissä pelaaja joutuu teurastamaan useita zombeja aseiden ja valikoitujen tuliaseiden avulla. Vaikka juoni tämä peli on hyvin minimaalinen, se antaa sinulle hauskaa aina kaivata. Voit ajaa tätä peliä millä tahansa järjestelmällä, koska sillä on jo DX9-otsikko.

Portaali, Portaali 2
Portal ja Portal 2 ovat kaikkien aikojen parhaita ensimmäisen persoonan pelejä. Peli on lukittu kuormien aukko tieteen joten sinun täytyy outwit erittäin hienostunut supertietokone. Hukkua torneineen ja ansoja, voi vain käyttää portaalin aseita, joiden avulla voit avata henkilökohtaisia reikiä piiloutua. Sen lisäksi nauttia tieteen takana videopeli, muista voit myös kuolla milloin tahansa.

Team Fortress 2
Vaikka Team Fortress 2 juontaa juurensa vuoteen 2007, tämä on yksi niistä peleistä, jotka ovat onnistuneet pysymään ajankohtaisina ja kehittyneet aktiivisesti hyvin pitkään. Parasta tässä pelissä on pelata niitä kannettavissa tietokoneissa ja muissa low-end Pöytäkoneet. Kun aloitat pelaamisen, tulet törmännyt eri ominaisuuksia, kuten poiminta karttoja ottaa suuntiin viisaasti, luokat, ja myös erilaisia aseita.

Arkham pelit ovat alkeis pelata varsinkin ensimmäinen voi ajaa missä tahansa muodossa järjestelmän myös low-end tyyppi. Pelin pulmia ratkoessaan pelaajan odotetaan kaatavan rikosten klovniprinssin kaikista haasteista huolimatta, mukaan lukien Bale ja Killer Croc.

Jotkut ihmiset eivät ehkä ole etuoikeus pelata huippuluokan pelejä hienostunut vempaimia. Kun rajallinen budjetti, yksi voi olla hauskaa, mutta voi puuttua päivityksen. Voit kuitenkin pelata yllä olevia pelejä vanhoilla pöytäkoneillasi tai kannettavalla tietokoneellasi. Järjestelmällä ei ole väliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.