Tiede

Miten saada valtion pankki Virtual Card ja luoda SBI VCC

SBI (State Bank) Vitual Card,tunnetaan myös nimellä Electronic Card tai e-Card, on limit Debit-kortti luotu verkkokaupan tapahtumia. Se tarjoaa helpon ja turvallisen tavan asioida verkossa antamatta ensisijaisia kortti – /tilitietoja kauppiaalle.

Virtuaalikortteja voidaan käyttää missä tahansa kauppiaspaikassa hyväksyen MasterCards / Visa-kortteja verkossa, ilman eroa tavallisesta muovikortista.

Mikä on valtion pankin virtuaalikortti?
State Bank Virtual Card on limit Debit-kortti, joka voidaan luoda käyttämällä State Bank Internet Banking facility for ecommerce (online) tapahtumia.
Kortilla voi tehdä ostoksia verkossa millä tahansa Visa-kortteja hyväksyvällä kauppiassivustolla ilman eroa tavallisesta muovikortista.
Kortti myönnetään merkitsemällä panttioikeus valitulle tilille ja varsinainen veloitus tilille tapahtuu vasta kun korttia käytetään.

Virtuaalikortin tärkeimmät ominaisuudet ovat seuraavat:

Security-

Se vähentää riskiä altistaa taustalla luotto / Debit limit koska ensisijainen kortti / tilitiedot ei ilmoiteta kauppiaalle.
Kortti on voimassa enintään 48 tuntia tai kunnes tapahtuma on suoritettu, sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi.
Kortin luonti ja verkkotapahtuma ovat sallittuja vasta sen jälkeen, kun matkapuhelimeen prosessin aikana lähetetty kertaluonteinen salasana (OTP) on onnistuneesti validoitu.

Erittäin Joustava-

Sen avulla pankkiasiakkaat voivat maksaa mistä tahansa Verkkopankkitileistään, joilla on transaktiooikeudet.
Kortti voidaan luoda mille tahansa summalle pyöreinä rupioina.
Kortti voidaan käyttää missä tahansa online kauppias sivusto, joka hyväksyy pankki / luottokortit.

helppokäyttöinen-

Erillistä asennusta/asennusta tai rekisteröintiä ei tarvita, jokainen asiakas, jolla on verkkopankkijärjestelmä, jolla on tapahtumaoikeudet, voi luoda virtuaalikortin.

Nolla Häviötä-

Koronmenetystä ei aiheudu, koska kortti syntyy merkitsemällä lieu tiliin ja summa veloitetaan vasta, kun todellinen tapahtuma virtuaalikortilla on suoritettu onnistuneesti.

Miten voin luoda virtuaalikortin?
1. Kirjaudu verkkopankkitilillesi (www.onlinesbi.com) ja klikkaa ” pyynnöt ”välilehti ja valitse” valtion pankki Virtual Card ” vaihtoehto.
2. Klikkaa ”Luo virtuaalinen kortti” välilehti.
3. Syötä summa ja valitse tili, jota veloitetaan virtuaalikortin rahoittamiseksi (aluksi panttimerkintä ja myöhemmin veloitus).
4. Anna turvallinen 8-numeroinen salasana (OTP), vastaanotettu matkapuhelimeen.
5. Onnistuneen validoinnin jälkeen kortin kuva ja kortin numero., viimeinen käyttöpäivä, jne näytetään ruudulla ja kortti on nyt luotu ja saatavilla sähköisen kaupankäynnin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.