Ylläpitäjä

Lataa Docs tiedosto WordPress Post kuva-muuntaa

Viime aikoina minulla on sama ongelma, miten voin tuoda MS Word-asiakirjoja post ei vain tätä, mutta muuntaa ne post kaikki kuvat on ladata, jotka ovat läsnä asiakirjatiedoston. Kun monet yrittää ja tutkimus löysi menetelmän tehdä tämä ja se on ilmainen mitään tarvitse ostaa.

Lataa docs tiedosto WordPress post kuvan avulla plugin joka tekee työsi helpompaa tällä hetkellä se perustuu yksinkertaiseen selata ja ladata menetelmä.

Lue Myös:

PHP lataaminen skripti ilman tiedoston kokorajoitusta
Blogger Custom Domainin Asetukset
Bin-Hex-skripti
Lataa Docs tiedosto WordPress Post kuva-muuntaa Post
Ensin voit lisätä plugin sivuston nimeltään Mammoth .docx muunnin asennuksen jälkeen aktivoi plugin.
Tämän vaiheen jälkeen siirry lisätä tai muokata viestiä tai tuotteen sivuston kuin olen lisäämällä tuotteen verkkosivuilla docs. Tämä plugin tuoda koko asiakirjatiedoston jopa näyttää esikatselu ja suunnilleen sama otsikko ja taulukot myös ladata kuvia sinulle.

Kun tyydyttää tuloksesi klikkaa lisätä editor-painiketta ja vain odottaa vähän ja että se paljon töitä tehdään muutamassa minuutissa tämän plugin.

Ammattilainen:
Tämä Plugin hyvä, jos palkkaat jonkun kirjoittamaan ja hän kirjoittaa sinulle offline doc-tiedoston ja lähettää Sinulle. Paras käyttö vieras post kirjailija blogeja ja vain hyväksyä docs tiedosto ja ladata helposti verkkosivuilla. Lataaminen suuri tiedosto ovat erittäin helppoa tällä hetkellä en näe mitään sanan raja plugin sisällä toinen suuri tiedosto ladataan verkkosivuilla.

Miinukset:
Tällä hetkellä tämä työkalu ei tue tuontia asiakirjoja online-sivuston, kuten Google drive ja Dropbox sinun täytyy ladata kaiken manuaalisesti myös erän lataaminen vaihtoehto sinun täytyy ladata docx tiedosto yksitellen. Jos tämä plugin tukea PDF-tiedoston samoin niin se olisi hienoa.

Vinkki PDF: lle
Jos sinulla on PDF-tiedosto, voit käyttää ilmainen online muuntaa asiakirjan PDF docx täällä sitten ladata sivustoosi helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.