Tiede

Kolme kevään suurinta PS4-julkaisua

Kesäkuun ollessa aivan nurkan takana, meillä on vain rajallisesti aikaa, – ennen kuin voimme ahmaista tämän vuoden Electronic Entertainment Expon saaliin. Kunnes saamme nähdä, mitä Sonylla on varastossa meille 3-päivän tapahtumassa, pysymme viimeisimpien kevään julkaisujen parissa, jotka nostattavat aaltoja pelimaailmassa. Vaikka vasta kolme mestaruutta on nyt ulkona, niin katsotaan huippupelejä, joita olemme innoissamme pelaamassa tänä keväänä.

RiME

Ne teistä, jotka ovat pelanneet The Last Guardian saattaa huomata joitakin yhtäläisyyksiä sen ja RiME. Peli seuraa nuorta poikaa, jonka on itsepäisen kekseliäisyytensä avulla ratkaistava arvoituksia paetakseen saarelta ja kiroukselta. Kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli sijoittuu avoimen maailman ympäristöön, joka kannustaa tutkimaan ympäristöään. Itse asiassa ympäristö itsessään on eräänlainen merkki RiMEssä, sillä sen maantiede, ilmasto ja päivänvalo vaikuttavat pelimekaniikkaan.

Samalla kun yrität murtaa kirouksen ja paeta saarelta, sinun täytyy olla vuorovaikutuksessa ympäristösi kanssa selviytyäksesi. Isometrinen RPG vaatii sinua valmistautumaan päiviisi saarella, joten sinun on metsästettävä ja kerättävä päivällä samalla kun parannat taistelu-ja puolustustaitojasi yöllä. Tämä on, tietenkin, kun et ole kiireinen ratkaista arvoituksia, tutkia antiikin riimut, ja paljastaa hahmosi salaperäinen taustatarina.

Pataljoona 1944

Vaikka useimmat pelit ylpeilevät avaruusolentojen hyökkäyksillä, futuristisella teknologialla tai fantastisilla maailmoilla, Battalion on sisällön suhteen virkistävä täyskäännös. Bulkhead Interactive, Derbyn kehittäjä, on sitoutunut tuomaan sodan realiteetit nykypäivän pelaajille jalkaväkeen perustuvassa FPS: ssä. Heidän tiiminsä vaivautui tutkimaan toisen maailmansodan laajasti, jotta he voisivat luoda tarkan kuvan WW2 sodankäynnistä ajan tarkalla aseistuksella ja sijainneilla. Heidän huomionsa historiallisiin yksityiskohtiin täydentää visuaalisesti upea peli, jossa käytetään epäsymmetrisiä karttoja ja fyysisesti renderöityjä hahmoja luomaan mukaansatempaava taistelukokemus.

Kilpailukykyinen online monen pelaajan ampuja tuo pelin takaisin perusasiat, kuten mitä näimme classic ampujat kutenecod 2 ja Medal of Honor-molemmat pelit, jotka veivät raaka taito hallita. Sen sijaan porukka pataljoona aika-pohjainen Avaa ja overpowered kykyjä, Bulkhead on varmistanut oikeudenmukainen taistelu kentällä sisäänrakennettu anti-cheat ominaisuuksia ja tasapainoinen aseita varmistaa keskittyä pysyy tarkkuutta ampuja. Aseta pitkin länsirintamalla, voit pelata liittoutuneiden sotilas navigoinnin tosielämän taistelu paikoissa Ranskassa ja Belgiassa, aseistettu Thompson, Kar98, ja muita aseita aikakauden.

Saalis

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on saalis. Hype ympärillä tämän nimen oli valtava, varsinkin kun meidän jännitystä oli vuodesta 2012 percolate. Noin 5 vuotta sitten Human Head Studios ja 2K Games ottivat Preyn jatko-osaksi toiselle vuonna 2006 julkaistulle samannimiselle pelille. Sittemmin se vaihtoi omistajaa Arkanestudiokselle ja Bethesda Softworksille, jotka tyrmäsivät ajatuksen suoraviivaisen jatko-osan luomisesta ja kehittivät uudelleenkäynnistyksen.

Kehittäjät amputoitu suurin osa tarinan ja ominaisuuksia alkuperäisen saapua virkistävä scifi FPS. Prey seuraa ihmiskoetta, joka herää näennäisesti hylätyltä avaruusasemalta. Kun pelaat peliä ja tutkia ympäristöäsi, huomaat, kuinka väärässä ensimmäinen oletus on kuin kohtaat vihamielinen rotu ulkomaalaisten asetettu ottamaan sinut ulos.

Vaikka juoni ei kuulosta erityisen uudelta, sen toteutus on vaikuttava. Arkanen fanit tunnistavat huolenpidon, jonka kehittäjät ovat laittaneet sen maailmanrakennukseen, koska sen ympäristö ja musiikin säestys luovat ahdistavan ilmapiirin, joka saa sinut epäilemään ympäristöäsi.

Epäilemättä Prey ja pataljoona 1944 saavat sydämesi kilpa teidän tutkia ympäristöjä ja torjua vihollisen. Se voi olla vaikea pitää viileä kuin yrität pitää tamp alas ahdistusta, ja jopa rohkein pelaajat voivat kokea joitakin hikinen kämmenet tunnin tai kahden pelaamisen jälkeen joko peli.

Tee Dualshockille palvelus käärimällä se teksturoituun PlayStation 4-ihoon. Parempi pito on vain yksi Playstation 4: n ihon monista eduista, ja sen vinyyliohjaimen wrap auttaa pitämään DualShockin käsissäsi ja pois lattialta, kun päistät pahimmat vihollisesi.

Joka minuutti, kun pidät ohjaimesi tukevasti otteessa, sinulla on paremmat mahdollisuudet selvitä niistä avaruusolennoista tai Akselivalloista, jotka ovat päättäneet tuhota sinut. Luota meihin, se on paljon parempi tapa pelata odotetuimpia titteleitä tänä keväänä ja sen jälkeenkin. Vuodesta 2017 on tulossa mahtava vuosi PS4-peleille, joten tulevaisuudessa on paljon enemmän pelejä, kun olet oppinut tämän listan kolme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.