Viihde

Kangana Ranaut Jyräsi Mirzapurin Tekijät

Nikita Tomarin murhatapaus järkytti kansaa. Tauseef-niminen syytetty murhasi naisen tämän torjuttua hänen ehdotuksensa.

Kokemusten mukaan syytetty Tauseef tunnusti kuulusteluissa poliiseille olleensa vaikuttunut ”Munna Tripathi” -nettisarjan Mirzapur-hahmosta, paikasta, jossa konna oli ampunut rakastamansa naisen tämän hylättyä kosintansa.

 

Kuten kohti raportin Dainik Jagran, Tauseef hänen tunnustus paljasti, että hän ei voinut hahmottaa, mitä hänen pitäisi tehdä Nikita ja hänen hylkäämisen hänen ehdotuksensa, kuitenkin, katsottuaan web-sarja, hän päätti tappaa hänet, identtinen miten
Tauseef oli hankkinut aseen setänsä avustuksella, joka istuu parhaillaan 10 vuoden vankeustuomiota poliisin sieppaamisesta. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun syytetty oli uskaltanut tehdä tällaisen rikoksen. Lisäksi selvisi, että syytetty oli siepannut yhden toisen naisen vuonna 2018.

Twitterati moittii Mirzapurin tekijöitä rikollisten ihannoinnista. Monien joukossa Bollywood-näyttelijä Kangana Ranaut, jota pidetään hänen suorapuheisuudestaan, otti lisäksi hänen sosiaalisen median ja paukutti tällainen sekvenssi.

Niin nopeasti kuin Kangana Ranaut twiitin näki, hän oli nopea käynnistämään hyökkäyksen Mirzapurin suuntaan. Tviitissään Kangana näpäytti rikollisia ihannoivien nettisarjojen tekijöitä. Lisäksi hän häpäisi Bollywoodin ylimääräisen vahingon aiheuttamisesta. Hän kirjoitti:

”Se tapahtuu, jos ylistät rikollisia, kun vahingollisia ja tummaihoisia hahmoja suorittavat hyvät yrittävät nuoremmat miehet ja he ovat todistettuja antisankareiksi ei villlaineiksi, niin se on lopputulos, häpeä Bullywoodille aiheuttamasta ylimääräistä haittaa kuin hyvää koko ajan…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.