Viihde

Kaikki, mitä haluat tietää Ashwin Mehtasta, veljestä, joka taisteli ryöstössä.

​Uusin läsnä käynnisti Sony Liv, ’Rip-off 1922: Harshad Mehta story’ on vuodattanut lempeä pahamaineinen varastomarkkinoilla, joka rokkasi kansakunnan sisällä flash katsella.

Verkkokokoelmaan on tehnyt vaikutuksen e-kirja, joka tunnetaan nimellä ”The Rip-off: Who Received, Who Misplaced, Who Acquired Away”. Riippumatta Harshad Mehta kulkee pois manner jälleen vuonna 2001, hänen kotitaloutensa jatkoi estää näitä valtuutettuja taisteluita tähän asti, yhdessä veljensä Ashwin Mehta main kustannukset kotitalouden.

Ashwin Mehta syntyi Paneli motissa Rajkotin piirikunnassa gudžaratilaisessa taloudessa. Hie nuoriso kului Kandivali paikka hänen isänsä johti pienimuotoista tekstiilialan yritys. Hänen kotitalouden myöhemmin siirtynyt Rajpur, Madhya Pradesh paikka hän ja hänen sisaruksensa saatu koulutus Holy Cross Byron Bazar College kuin värvätty Dreshare. Hänen verkkoarvonsa arvioidaan olevan Rs 25 – 30 crore.

Kuten kohti Scoopwhoop, Ashwin Mehta ojensi hänen asetuksen tutkintotodistus hänen puolivälissä viisikymppinen ja jatkoi hänen tutkintotodistus asetuksessa ja oli asetuksen harjoittaja Mumbai liiallinen oikeussali ja korkein oikeus. Lisäksi raportissa väitettiin hänen toimineen pörssimeklarina Harshad Mehtan agentuurissa. Hänen luvalliset taistelunsa jatkuivat vielä 17 vuotta sen jälkeen, kun hänen veljensä luovutti ja oikeuden päätös antoi hänelle lopulta synninpäästön kaikista rikoksista vuonna 2018.

Hemant Kher toimi Ashwin Mehta sisällä tarina ja hän on alumni Nationwide College of Drama ja on suurempi kuin 16 vuoden asiantuntemusta valmennus pyrkivä toimijoiden.

Hän on absoluuttinen polymath kuin hän on tutkinut useita medioita ja on lisäksi aktiivisesti toiminut kirjailija ja taiteellinen johtaja. Tämä kokoelma suojelee lempeästi sitä, miten Mehtan elämä kääntyi väärään suuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.