Ylläpitäjä

Ilmainen reagoiva WordPress Valokuvaus teema ja malleja

Nämä ovat ammatillinen WordPress Valokuvaus teemoja rakennettu luovia valokuvaajia ja luovia taiteilijoita, jotka etsivät Galleria, koko leveys liukusäädintä perustuu ja ruudukon teemoja. Valokuvateeman ydin on tukea ruudukkopohjaisia valokuvia, liukusäätimiä ja mahdollisuus esitellä puhdas portfolio kaiken kaikkiaan. Galleria voidaan integroida teema ilman hikeä kuin nämä teemat ja WordPress itse voit tehdä sen helposti, kun lataat kuvia. Koko näytön kuvia ovat lisätty vaihtoehto tarjoamia monet näistä valokuvaus WordPress teemoja.

Ilmainen Reagoiva WordPress Valokuvaus Teema
Tämä palkkio laadukkaita ilmainen WordPress valokuvaus teemoja. Keskittynyt suunnittelu ja laaja ominaisuussetti, tämä teema esittelee valokuvauksen tyylillä ja helposti tehokas ja joustava paketti.

Vaikutus
Vaikutus reagoiva monikäyttöinen teema on paras WordPress teema suunnittelu henkilökohtaiseen ja liiketoimintaan käyttää täydet ominaisuudet ja SEO optimoida.Tämä WordPress teema voi helposti mukautuu matkapuhelimeen ja työpöydälle tai muulla laitteella. Teema tulee paljon räätälöinnin ja liittää sosiaalisen median, kuten Facebook, Google+, twitter, YouTube ja Woocommerce tuki valmis se tukee kaikkia mahtava WordPress ominaisuuksia Täysin ilmainen teema bloggaaminen ja reagoiva WordPress Valokuvaus teema.

Princess-Lite
Kaunis teema koko leveys esillä kuva ja söpö Galleria sivu, jonka voit lisätä helposti. Liukusäädintä ei valitettavasti ole, sillä kotisivu näyttää vain etusivuksi asetetulle sivulle osoitetun kuvan. Koko teema on herkkä ja sopii parhaiten valokuvaajille blogikirjoituksia sekä valintapaneelin kaikkiin perustarpeisiin. WooCommerce-tuki ei ole virallinen, mutta teema toimii sen kanssa ja ainoa ongelma, jonka luulen nähneeni, on säiliön leveys tuotteille on koko sivu, jota sinun on manuaalisesti muutettava. Teema on vaikuttava, vaikka se on lite versio tästä Pro teema.

Dream Way

Reagoiva WordPress Valokuvaus teema parallax otsikko ja eri asetteluja ja vaihtoehtoja customizer.

Fukasawa
Fukasawa on minimaalinen muuraus tyyli blogin teema valokuvaajille ja keräilijöille. Siinä on responsive & retina-ready design, tuki Kuva, Galleria ja video post formaatteja, viisi mukautettuja widgetit, arkisto sivun malli, Galleria diaesitys, custom aksentti väri tuki, custom logo tuki, editori tyylejä ja käännös valmis koodi. Mukana käännökset: Ruotsi / svenska.
Portfoliogalleria
Portfolio Gallery on moderni, yksinkertainen, tyylikäs ja käyttäjäystävällinen ja SEO-ystävällinen teema. Se keskittyy kuvien ensisijaisena sisältönä. Se on laaja lista muokattavissa ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä erilaisia muutoksia layout, tyyli, värit ja fontit vähintään koodaus tietoa. Teema back-end rakennettu WDWT kehys on erittäin helppokäyttöinen. Se on täysin reagoiva suunnittelu layout. Portfolio galleriassa on myös tyylikäs Valolaatikko, jossa on fill-screen – kuvaesitysominaisuus. Valokuva portfolio, maalauksia Galleria tai matkakuvia on hämmästyttävä näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.