Viihde

Ennätys yksilöiden Alia Bhatt päivätty edellisessä

Nuoremman Bollywood Alia Bhattin A-lister on ollut perheen titteli siitä lähtien, kun hän sai ensimmäisen taukonsa 12 kuukauden oppilaan kanssa vuonna 2012. Hän kääntyi osa who ’ s who klaani kaupan ja on ollut päivittäin kasvot tärkein malli merkinnät ja osuma elokuvia.

Alia on ollut koko ajan mahtipontinen sielu,eikä hän ole suinkaan salannut ei-julkista elämäänsä. Hän on täysin onnellinen ja avoin jakaa hänen yksityiselämästään ja se on melko selvää, miten me kaikki tiedämme jokaisen eri mies hän on päivätty. Tuon pirteän persoonan takana hän on tavallaan osallistuja.

Täällä on luettelo kaverit että Alia päivätty aikaisemmin kuin tehdä pitkällä aikavälillä huolehtia beau Ranbir Kapoor:

Ramesh Dubey

Hienosti, meillä ei olisi tarpeeksi kuvia hänestä sitten Kultaseni. Kaikki sanomme, että he päivätty koko tiedekunnan päivää. He ovat olleet samalla luokalla, kun hän oli oppilaana Jamnabai Narsee Collegessa. Nopeasti sen jälkeen, kun hän sai kaikki fancy ja alkoi pudottaa joitakin kiloa hänen rakkautensa suorittaa, näyttää siltä, että hän antoi pois yhteyden näiden edelleen kiloa! Vihjailetko naista usein?

Ali Dadarkar

Tämä oli lyhyt, mutta vahva. Hän oli totuus on alian ensimmäinen säännöllinen suhde. He hengailivat paljon ja hänen kaverinsa pitivät hänestä. Kuitenkin hänen elokuvallinen elämä ei melko mahdollistaa hänen olla ulos ja noin poikaystävä tuolloin hänen ammattinsa. Valitettavasti heidän menetelmänsä erosivat.

Noiden rakastavaisten tarina teki paljon kierroksia, kun he debytoivat kollektiivisesti. Heidän on jälleen kerran pois kerran suhde teki huhuja melko pitkälle, että hänen isänsä ja äitinsä todella pitävät hänestä. Hän meni jopa hänen kotiinsa Delhiin ja söi yhdessä hänen huonekuntansa kanssa. Kivasti kipinät pysyivät ateriaan asti, eikä hän suinkaan pitkittänyt sitä sen jälkeen.

Nopeasti sen jälkeen, kun hän erosi Sidharthista, hyperlink up tales of Alia ja Varun nousivat otsikoihin. Siitä huolimatta, se näytti ylimääräistä kuin PR temppu ja niiden kemia oli tarkoituksellista yksi elokuva promootiot. Varun vahvisti, että hän on kulkenut paksusti yhdessä lakkaamattoman rakkaansa Natasha Dalalin kanssa.

Alia tapasi Lakshmi Mittalin pojan yrityshuippukokouksessa ja vaihtoi yhteyksiä. He tapasivat nopeasti vain muutaman kerran illallisella ja julkisilla paikoilla. Kuitenkin tällä kertaa, se oli Alia jotka hylättiin pian-to-be tycoon kuten hänen isänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.