Tiede

Bollywood ohjaajat vaimonsa kuvia

Rohit Shetty
Vaimo: Maya Lisää
Ammatti: Pankkiiri

Rohit Shetty tunnetaan parhaiten superhitti blockbuster elokuvia kuten ”Golmaal” sarja, ”Bol Bachchan”, ”Singham”, ”Singham palaa”, ”Chennai Express” jne. Rohit avioitui Maya Moren kanssa vuonna 2005. Ammatiltaan hän on pankkiiri ja 10-vuotiaan Ishaan-pojan äiti. Rohitin perhe on ollut mukana elokuvien tekemisessä alusta asti. Mutta hänen vaimonsa haluaa pysyä poissa parrasvaloista.

Rajkumar Hirani
Vaimo: Manjeet Lamba
Ammatti: Lentäjä

Rajkumar Hirani tunnetaan parhaiten superhit-elokuvistaan, kuten ”Munna Bhai M. B. B. S”, ”3 idioottia”, ” PK ” jne. Hiranin vanhemmat valitsivat hänelle Sikhitytön. Hän oli Manjeet Lamba,joka työskenteli lentäjänä Air Indialla. Hän vaikutti olevan oikea henkilö hänelle mukaan hänen vanhempansa ja Rajkumar Hirani avioliitto Manjeet tapahtui joulukuussa 1994. Rajkumarin ja Manjetin avioliitto on ollut menestyksekäs ja heille siunattiin vuonna 1999 poika, jolle he antoivat nimen Vir.

Kabir Khan
Vaimo: Mini Mathur
Ammatti: TV-juontaja & VJ

Kabir Khan on naimisissa TV-juontaja Mini Mathurin kanssa. Mini on yksi Intian suosituimmista TV-juontajista. Hän juonsi Intian reality-laulukilpailua ”Indian Idols” 4 tuotantokauden ajan. Aiemmin hän oli VJ MTV Intiassa, jossa hän isännöi monia suosittuja ohjelmia kanavan. Hän oli kilpailijana ”Jhalak Dikhhla Jaa” – ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2007. Parilla on kaksi lasta Vivaan ja Sairah.

Anurag Basu
Vaimo: Tani Basu
Ammatti: Multimedia-ja mainosalan ammattilaiset

Anurag Basu, joka ohjasi muun muassa elokuvia ”Barfi” ja ”Jagga Jasoos”, meni naimisiin pomonsa Tanin (Multimedia-ja mainosalan ammattilaiset) kanssa. Anura tapasi ensimmäisen kerran vaimonsa Tanin työskennellessään dokumenttielokuvan kuvauksissa Guwahatissa. Tuolloin Tani oli Anuragin pomo. Usko tai älä, mutta tämä rakkaustarina alkoi viiden tähden ravintolan ruokapöydästä. Molemmat olivat yhdessä perhettä vastaan. Parilla on kaksi tytärtä, Ishana ja Ahana.

Vidhu Vinod Chopra
Vaimo: Anupama Chopra
Ammatti: toimittaja & elokuvakriitikko

Vidhu Vinod Chopra, joka teki elokuvia kuten ”Lage Raho Munna Bhai”, ”3 idiootit” ja ”PK”, naimisissa kirjailija, toimittaja, elokuvakriitikko ja ohjaaja Anupama Chopra. Hän on myös perustaja ja toimittaja digitaalisen alustan Film Companion, joka tarjoaa kuratoitu katsoa elokuva. Hän on kirjoittanut useita kirjoja Intialaisesta elokuvasta ja toiminut muun muassa NDTV: n, India Todayn ja Hindustan Timesin elokuvakriitikkona. Coupe on kaksi lasta tytär Zuni Chopra on kirjoittanut kolme kirjaa, mukaan lukien romaani ja kaksi kirjaa runoutta ja poika Agni Dev Chopra on pyrkivä kriketinpelaaja.

Ashutosh Gowariker
Vaimo: Sunita Gowariker
Ammatti: Tuottaja

Ohjaaja Ashutosh Gowarikar, joka teki elokuvia kuten ”Lagaan”, ”Jodhaa Akbar” ja ”Mohenjo Daro” naimisissa Sunitan kanssa (näyttelijä Deb Mukherjeen tytär ja ohjaaja Ayaan Mukherjeen sisko). Hän on tuottaja. Heillä on kaksi poikaa, Konark ja Vishwang.

Rakeish Omprakash Mehra
Vaimo: P. S. Bharathi
Ammatti: Elokuvamuokkaaja

Rakesh Om Prakash Mehra, joka on tehnyt hittielokuvia kuten ”Rang De Basanti”, ”Bhaag Milkha Bhaag”, ”Mirzya”, on mennyt naimisiin P S Bharatin kanssa vuonna 1992. Bharathi, joka on muokannut kaikki Mehran Elokuvat teki esikoisohjaus ”Ru Ba Ru”, dokumentti perustuu ”Rang De Basanti” vaikutus. Hän on ammatiltaan elokuvamuokkaaja. Parilla on kaksi lasta, tytär Bhairavi ja poika Vedanta. Harvakseltaan nähty Bharti on ohjannut ”Rubrun”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.