Ylläpitäjä

Blogger Custom domainin asetukset Godaddyssa ja muissa palvelimissa

Jos käytät blogi blogspot ja halusi Setup Bloggaaja Mukautetun Toimialueen ja osoite muutos myblog.blogspot.com voit myblog.com sitten täällä on askel askeleelta opas. Olen juuri muuttanut, että kun olin tekemässä tätä kohtaa joitakin vaikeuksia, kuten missä täyttää merkinnät kuinka paljon aikaa se vie tai onko olemassa nykyisiä tai ei, koska en halua tuhlata aikaa selvittää, miten tämä työ.

Huomaa, että tämä koko prosessi voi kestää aikaa noin 24-48 hr joskus tulos voi olla tulee 1 hr joten se riippuu ISP päivitystä.Lue myös, miten tuoda WordPress Blogger viestit

Tässä on opas Blogger Custom domainin asennukseen Godaddyssa
Vaihe 1. Kun olet kirjautunut blogger valitse blogi ja valitse Asetukset muokata asetuksia, kuten alla kuva.
Vaihe 2. Avaa perusasetukset osaksi julkaisuosion klikkaa + setup 3rd party URL blogit kuten alla kuva Näytä ohje.

Vaihe 3. Laatikossa Lisää sivustosi ja valitse Tallenna, joka näyttää 2 koodia, joka sinun täytyy syöttää verkkotunnuksen tarjoajan verkkosivuilla, jossa verkkotunnus on isännöi voi Godaddy.com tai joku muu, jonka avulla varmistan omistukseni GoDaddyn avulla.

Verkkotunnuksen kartoitus hosting-puolella siirry kohtaan Godaddy.com ja kirjaudu heidän
Vaihe 4. Kirjautumisen jälkeen godaddy verkkosivuilla näet dashboard näin sitten klikkaa verkkotunnuksen se näyttää luettelon verkkotunnuksen nyt sinun tarvitsee vain klikata hallita DNS-painiketta kuten alla kuvassa.Vaihe 6. Valitse nyt CDNAME (Alias) tietuetyyppiluettelosta ja syötä Bloggerin antamat tiedot. www tulisi syöttää isäntä ja ghs.gogle.com Into Point To. Sinun täytyy luoda kaksi tietuetta CNAME yksi tämä toinen on, että Blogger tarjota sama, jotta voimme jatkaa setup blogger custom domain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.