Tiede

7 Hedelmää Raskaana Olevan Naisen Ei Pitäisi Syödä

Hedelmiä, jotka voivat olla haitallisia raskaana olevalle naiselle ja heidän ei pitäisi syödä ja välttää näitä ruokia raskauden aikana.

Hedelmät Raskaana Oleva Nainen Ei Saa Syödä
Viinirypäleet
Naisten tulisi välttää viinirypäleiden syömistä erityisesti viimeisellä kolmanneksella niiden lämpösisällön ja sokerin vuoksi.

Miten hakea Patanjali Retail Outlet-Store kustannukset

Papaijat
Vältä kypsymättömän papaijan syömistä. Kypsymätön papaija sisältää lateksiainetta, joka voi aiheuttaa kohdun supistuksia. Papaija tai papaija-entsyymejä suositellaan joskus ruoansulatushäiriöiden rauhoittamiseen, mikä on yleistä raskauden aikana.

Ananas
ananaksen käyttöä on rajoitettava ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana, jotta vältetään ennakoimattomat tapahtumat, kuten kohdunkaulan pehmeneminen.

Peach
Persikka sisältää runsaasti Fe: tä. Lisäksi se on myös runsaasti proteiinia, sokeria, sinkkiä, pektiiniä. Persikka on kuitenkin eräänlainen hedelmä, jolla on kuuma ominaisuus. Jos raskaana olevat naiset syövät tätä hedelmää, heillä on verenvuotoriski.

Luumu
Raskaana olevien naisten ei pitäisi käyttää liikaa tällaista hedelmää, koska luumu on kuuma ominaisuus. Jos raskaana olevat naiset syövät paljon, se tekee heidän ruumiinsa kuuma ja sen seurauksena, he voivat helposti puhkeaa ihottuma, on paikalla.

Mango
Se on harkitsematon viimeisen kolmanneksen aikana. Mangossa on paljon sokeria, mikä voi johtaa diabeteksen aiheuttamaan tilaan. korkea sokeri aiheuttaa vauva kasvaa nopeasti ja tehdä normaali toimitus vaikeaa.

Guavat
Jotkut erilaisia guava on paljon vettä, vähemmän makea, hapan ja viileä; kuitenkin, jos raskaana olevat naiset syövät poistamatta sen kuori, heillä voi olla ”sivuvaikutus”: ummetus ja lämmityselementti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.