Viihde

5 Bollywood-Tähteä, Jotka Ovat Uhmanneet Ikää Kohtuuttomalla Terveydellä

Sanotaan, että ikä on vain määrä ja näille julkkiksille se varmasti on. On tietty malli julkkiksia Bollywood, joka on positiivisesti ikääntynyt numerot kuitenkin suhteen ylläpitää kuninkaallisia, he eivät voi vain antaa nuorempi aseita hankala ajaa hänen rahaa kuitenkin voi jopa ylittää ne sydämenlyönneissä ulos rikkomatta hiki. Riippumatta iästä kiinni heidän kanssaan suhteen kuluvan vuoden, he ovat esimerkkinä terveyden sen kaikkein jatkuva laji ja ovat asettaneet erityisen jyrkkä vertailukohta kohti vaatimukset terveydenhuollon kaupan.

Aiomme katsomaan 5 kuuluisuuksia, jotka ’ ve esiteltiin maailmalle, että miksi he olivat olleet tulisija-throbs B-kaupungin heidän heydays ne yleensä kuitenkin edetä purloin sydämet käytännössä komento.

Anil Kapoor
Aina kun puhumme terveydestä Bollywoodissa, ei voi olla joku korkeampi kuin Anil Kapoor. Hän kuitenkin näyttää ikään kuin hänen debyytti päivää ja kuin totuus, hän on kunnostautunut kaupan terveys joka päivä. Avain tämän miehen ikivihreään nuoruuteen on kirjavien harjoitusrutiinien sisällyttäminen, jonka voi ajatella olevan nykyään prime cardio. Anil Kapoor tekee kaiken pyöräilystä köysien loikkimiseen riippumatta siitä, pysyykö hän sisällä vai ulkona.

Jackie Shroff
Yhdessä poikansa, Tiger Shroff kääntämällä päät sisällä B-City joitakin erinomaisia terveys stuntteja, Jackie Shroff on päättänyt olla jättämättä. Kuitenkin, hän ei jahtaa terveys temppuja, jotka ilmentävät pehmentänyt lihasmassaa abs, mutta hänen terveys mantra sisältää jooga, jonka hän tekee vähintään 15 päivää kuukaudessa. Hän uskoo sellaisen terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen, joka auttaa häntä ylläpitämään tervehenkistä elämäntapaa.

Sunny Deol
Sunny Deol oli hauisten mallina Bollywoodissa jo aiemmin kuin Hrithik Roshan komensi oman persoonansa virkistystä Fizassa. Vuotiaiden 64, Sunny Deol on kuitenkin säilyttänyt näyttävät kuin 40: n. totuus on, hän on lisäksi tunnustettu yksi hänen kaikkein pumpataan ylös dialogeja kutsutaan, ”Dhaai Kilo ka Haath”. Hän heti mainitsi, että hän on kaikkina aikoina tuntenut unenergetic kanssa ulos liikunta. Näyttelijä treenaa kahdesti päivässä ja jatkaa sitä lähes 5 päivää joka viikko. Hän kertoo treenaavansa painoharjoittelua aamuisin ja urheilevansa iltapäivisin.

Anupam Kher
Hän on vuotiaiden 65 ja mutta hän päättää tehdä nyrkkeily, painonnosto ja punnerruksia, pitää äänisen ruumiinrakenne rinnalla yhdessä hänen viehättävä persoona. Hän aloitti tämän uuden joukon käyttää rutiinia koskaan syystä, että lockdown alkoi. Hän on jopa kiittänyt Akshay Kumaria ja Anil Kapooria siitä, että he kannustivat häntä kehittymään tervehenkiseen aikatauluun. Maanlaajuisessa sanomalehdessä hän väittää kävelevänsä päivittäin 10 000 askelta.

Amitabh Bachchan
Bollywood ’Shahenshah’ on varmasti asettaa sinut häpeään, jos olet vaikea häntä terveydelle. 78-vuotiaana kypsässä iässä oleva näyttelijä on ladannut kuntoklubi-selfien, jossa komeilee huone, joka kuhisee juoksumatkoja, painoja, käsipainoja ja erilaisia selvittelyn apuvälineitä. Kaun Banega Crorepati ankkuri jopa yleensä kuluttaa tulsia, tekee pranayamia ja seuraa erityisen tervehenkistä elämäntapaa, joka on hänen pitkän elämänsä ja terveytensä salaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.